fredag 23 mars 2012

Soligt

När jag förflyttade mig till Sverige blev det några timmars stickning och nu har jag kommit så här långt på min senaste Tea Leaves. Den väger lite drygt 100 gram nu så det finns hopp att mina 323 gram räcker till hela koftan. Tror att jag ska sticka ärmarna när mitt nuvarande nystan tar slut. Det är bara det att det är 75 gram kvar på det så kanske blir hela bak- och framstycket klart på det. Vi får se.

9 kommentarer :

frisky frog sa...

Hur snygg som helst! Jag tror att det räcker.
/Trevlig helg!

Madeleine sa...

Ljuvlig färg!

Anita sa...

Så vårig och fin!

Tina sa...

Den blir supersnygg!

ylva sa...

Ser härligt ut. Kommer säkert att bli en favorit i sommar

Sunna sa...

wow räckte garnet till så mycket, är så himla koftsugen men hittar inte rätt modell. letar vidare

Medea sa...

Har du kollat ravelry? Vad letar du efter? Jag kan försöka hjälpa dig att hitta rätt.

Lena Andersson sa...

Ser fint ut!

Chris B sa...

Blir inspirerad, jätteläcker
försökt att köpa detta mönster hos
Melissa idag ? Lyckades inte ???
Förstår du problemet, tacksam
om du hör av dig, <3 trevlig helg önskar chris