torsdag 22 mars 2012

Snurrigt värre

 Idag läste jag lite hos Knitfreedom.com om en skål som var gjord av en femvriden möbius. Coolt såg det ut och jag fick en idé att testa att göra en möbius som en sjal men inte som vanligt med en vridning utan fem. Garnet jag vann hos Sarah och Linda med bloggen deotaligaprojekten.blogspot.com passar bra. Det är gjort av massor med olika garner och jag stickar med stickor 8mm.
Här syns en del av garnet under tiden jag nystade och nedtill syns ena härvan. Det är lite paljetter och tussar blandat med blanka band och nästan spets. 
För att pröva ännu något mer nytt som gör stickningen ännu roligare tog jag till mig tipset från knitfreedom om att sticka rätstickning runt med bara räta maskor. Det funkar jättebra. Kolla in hennes sida och få massor med tips om saker du gärna ville ha kommit på själv.

Inga kommentarer :