måndag 12 mars 2012

Sko.o.vana

Ovan vid höga klackar är jag men de här skorna fastnade jag för och dessutom passade de bra i färg till klänningen. Men med en lite överliggande lilltå blir det lite trångt under rosetten men jag får använda skorna här hemma i förväg och mjuka upp dem.

Hittade även en kuvertväska att ha lite småsaker i och den matchar min pågående partybolero som jag tänkt ha över klänningen.

7 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Vilka tjusiga skor! Synd att du inte kan visa fodret! Väska också, det var en givande shopping. vi får väl en bild sen när du har allt på dig!!

Otaliga projekt sa...

Ett tips som jag fick när jag köpte nya skor var att spraya både in- och utsida med impregneringsspray och sen gå in dom. De var i skinn, nu vet jag ju inte var det är för material i dina, det ser ut som mocka...
Jaja, ett tips iaf.

Pysselfarmor sa...

Så eleganta skor!

Lena Andersson sa...

Super fina skor, man får gå många dagar hemma i dom och så blöta dom med vatten innuti sen är det bara och pinas.

Helena E. Källgren sa...

Suuuupersnygga!!!
Kram!

mulliga m sa...

Så snygga! Det är så roligt med skor och man kan inte ha för många. Det saknas alltid minst ett par ;-)

Ann sa...

Helt underbara, vilken färg! Men jag får ont i tårna bara av att titta på dom... =P