onsdag 7 mars 2012

rip, rip, rip

Jag trodde jag var smart när jag la upp för att sticka framkanten samtidigt som resten istället för att ta upp maskor efteråt som jag gjort på mina två tidigare Tea Leaves.
Men jag är inte nöjd. Jag tycker att kanten ser för bred ut. Dessutom tror jag att jag gjort knapphålen för tätt. Egentligen är det inget att fundera på utan bara att repa upp och börja om. Kanske gör jag koftan lite vidare i halsen vid nästa försök.
Samtidigt har jag lagt upp maskor för att sticka fickpåsar på min Still Light Tunic. Båda på en gång med magic loop. Jag har tänkt att jag ska sticka fast botten på fickpåsen med själva tunikan. Så gjorde jag med min Snowbird och det blev väldigt bra. Men innan jag gör allt det här ska jag gå på marknad.

1 kommentar :

Birgitta sa...

Japp, lika bra att repa upp när man känner att det blev fel för annars ångrar man sig senare. Fast roligare kan man ju ha...