fredag 16 mars 2012

Hög igenkänningsgrad

För att vi som besöker stickcafé online ska känna igen varandra när vi är på något garnrelaterat event kom Lisa med den lysande idén att vi skulle göra ett rött armband och nu är jag klar med mitt.
Jag knöt ett vänskapsarmband i rött och satte dit en liten knapp med nyckelpiga på. På syfestivalen i Stockholm hade jag ett rött garntrassel och då träffade jag Maria, tack vare det. Hoppas att ni är många som tar på er något rött runt handleden när ni åker iväg för att träffa andra garnnördar.

3 kommentarer :

Maria sa...

Det är lite kaballah över det :)! Ha det så kul på grötö!

Medea sa...

Ja det är det ju faktiskt. Jag hade inte hört talas om Kaballah förrän nu. =)
Önskar verkligen att jag skulle till Grötö, men tyvärr inte den här gången.

Susilull sa...

Bra idé! Har tänkt på det själv, vi sticknördar skulle ha något gemensamt "igenkänningsmärke".