söndag 25 mars 2012

Glömde nästan...

...det jag egentligen skulle ha när jag gick till bokhandeln igår. Jag gick dit för att köpa en ny anteckningsbok och gick därifrån med det på bilden. Som väl var fick jag med mig min Moleskine, det är den röda på toppen. Men utöver det blev det en bok av Bodil Malmsten, "Stil" av Camilla Thulin och bok 6 och 7 i serien Outlanders av Diana Gabaldon. Jag sträckläste de fyra första för säkert 15 år sedan och nu kanske det kan bli en fortsättning.

6 kommentarer :

Kristina sa...

Jag kan bara säga...lyckost dej som har Dianas två böcker kvar att läsa...♥ Dom är så bra!

disa sa...

Då har du underbar läsning framför dig som inte har läst de två sista!! Men har du läst det flammande korset som är innan dessa två då? Hon är en helt makalöst underbar författare och jag väntar med spänning på nästa bok. =)

Medea sa...

Jag har inte riktigt koll på om jag läst flammande korset eller inte. Jag har den hemma i Frankrike så jag ska kolla när jag kommer hem, och i så fall läsa den först.

Marika sa...

De är bra, Gabaldons böcker... men akta dig, det är världens största cliffhanger i den senast utgivna... och nästa kommer inte än på ett tag.

Medea sa...

Nästa kommer tydligen våren 2013. Men det kan iofs ändras. Så har jag för mig att det var med någon av de andra. Att utgivningsdatum sköts upp. Det vill vi ju inte vara med om.

Stickmamma sa...

Tänk, det gjorde jag också men när jag kom till Snö och Aska, tog det stopp. Samma soppa igen tyckte jag. Kommer nog att läsa dom vad det lider. Den där Clarie! Vilken story.