onsdag 21 mars 2012

Dags att få igång pumpen

Igår påminde Anette om hur viktigt det är att ge sig ut att promenera. Jag som slarvat ordentligt med det senaste månaderna fick en puff och lyckades ta mig över tröskeln. Och nu ska det bli ordning på torpet igen. Dagliga promenader och styrketräning hemma ska det bli.
Bilden tog jag från min promenad på gångvägen vid Vätterns södra strand.

5 kommentarer :

Iréne JB sa...

Promenader är skönt. Försöker få till åtminstone två i veckan plus en klätterkväll. Får väl säga att vissa veckor lyckas jag bättre än andra. Denna vecka tex så kan jag kanske få till två powerwalkar, men klättringen brann inne då jag är ensam med barnen denna vecka. Men bättre lite motion än ingen alls.
Lycka till med dina promenader.

Hamrånge slöjdare sa...

Jag försöker gå varje morgon, men har fått ont i ett knä så jag får nog dra ner lite på promenaden. Vad vackert det ser ut på din bild.

Janette Millbom sa...

Få upp farten lite och kom och spring blodomloppet med oss med efterföljande sticknick!!

Sunna sa...

med den promenadvägen mpste det bli enkelt, så underbart fint det ser ut

Medea sa...

Janette: Det vore fantastiskt kul. Men jag kollade när det går i Götebor och tyvärr är jag nog inte i Sverige då. Ni får komma till Jkpg i augusti i stället?!