måndag 12 mars 2012

Bara koftan kvar

Jag är nästan helt klar med klänningen som jag ska ha tillsammans med min tea leaves-kofta. Redan nu börjar det bli lite för varmt med kofta i Provence men jag kommer ju att vistas en del i Sverige också och det blir ju kallt igen även i Provence.
Jag har sytt i de två översta knapparna för att se hur det blir och för att lättare kunna hålla ihop koftan när jag provar den. Tyvärr gjorde det av någon anledning att jag, på samma sida som knapparna, gjorde ett knapphål och fortsatte sticka. Ja, ni förstår att det blev till att repa upp igen.
Men nu ska jag snart plocka upp maskorna och sticka vidare. Men först ska vi till en skoaffär här i stan och se om jag kan hitta skor att ha på bröllopet i maj.

4 kommentarer :

ylva sa...

Åhh vad fint det ser ut! Vår och sommar vibbar!

Sunna sa...

du är så himla duktig och effektiv, det blir så snyggt allt du gör, låter väldans härligt med att det börjar bli för varmt med kofta..

Hamrånge slöjdare sa...

Vad skönt när det blir för varmt med kofta. Vi har i alla fall 11 gr varmt i dag. Vad snyggt det blir ihop. Hoppas du hittar skor du gillar.

Otaliga projekt sa...

Det ser jättefint ut ihop. Riktiga sommar-(kvälls)vibbar.
Sarah