söndag 12 februari 2012

Syfestival i Paris

Besökte som jag berättat om tidigare en stor syfestival i Paris i fredags. Det var mycket folk och stort utbud och jag fick träffa personerna bakom flera av de garnbutiker jag tittat på via nätet. Förutom garn var det mycket quilttyger, broderier och tillbehör till både det ena och det andra.
På bilden längst uppe till höger ser ni massor med mormorsrutefiltar. De var upphängda högt upp längs med hela hallen och de var virkade i ett projekt för insamling för katastrofen i Japan.
Jag tittade mest men lite garn blev det. Min härva merino light från Madelinetosh har jag visat förut men jag köpte även 200 gram Coast, lammull/bomull från Holst garn i Danmark i färgerna redcurrant och cocoa.

2 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Där fanns mycket att välja på. Måste vara roligt att träffa dom du kollat på nätet. Nu väntar vi på att få se vad det blir av ditt nya garn!

Carola sa...

Ser härligt ut! Synd att Paris är så långt borta! Men bra att få följa med dig dit! VI syns på stickcafe =)