söndag 12 februari 2012

Stickböcker

Jag älskar böcker och det syns hemma hos mig. Inte bara i min arbetshörna men där finns det en hel del trots att jag i mitt förra liv rensade ut lite för hårt bland mina hantverksböcker. Nåja, det går ju att rätta till, något så när i alla fall.
Igår innan vi åkte hem från Paris gick vi en runda i området där vi bott i 5e arrondissementet. Vi stötte på Fnac, en bokhandel som vi brukar handla via på nätet men som just här hade en fysisk butik. Där hamnade jag som vanligt bland stickböckerna och hittade den här fina strukturboken, Le tricot en 300 points.
Nu ska jag ännu en gång testa lite olika mönster för att se om det kan bli nåt vettigt av det.

2 kommentarer :

Madeleine sa...

Stickböcker är underbara - alla böcker är underbara! :D
Den där ser riktigt rolig ut!

Blåbærlina sa...

den ser kjempefin ut!!
:O) Håper du får mye glede av den.
vh Nina