torsdag 23 februari 2012

Konduktiv sytråd

I morse berättade dottern om att någon på sportlovlägret haft vantar som hade någon slags tråd i fingertoppen så att det gick att skriva på touchscreen utan att ta av vantarna. Jaha, det lät ju intressant tyckte jag och glömde sen bort det.
För en stund sedan kollade jag in Ravelry och hamnade på ett par fingervantar från Knitty, där det var instickat en konduktiv tråd som passande gick att köpa från designerns Etsyshop. Nu tyckte inte jag att det var så lämpligt att köpa från USA, men efter lite sökande på nätet hittade jag konduktiv sytråd att köpa i Sverige.
Nu hoppas jag bara att det går snabbt och att jag får den redan imorgon eftersom jag åker härifrån på lördag.

1 kommentar :

kråkspark sa...

Det här är verkligen nytänkande! Jag har sparat detta Knittymönster men tydligen inte läst ordentligt!