tisdag 7 februari 2012

Istället för...

...att sova startade jag en ny tröja i ljuvliga garnet Aya från Noro. Jag testar Susie Myers metod för ärmisättning, Contiguous method. Dessutom gör jag en som saddle shoulder. Vad det nu heter på svenska?
Ljuvligt och ljuvligt förresten. Jag gillar INTE att det är knutar som bryter färgordningen.
Kanske tar jag ett nytt nystan nu eller så tar jag från andra hållet. Jag har inte bestämt mig än men jag ville inte ha grönt igen utan lila...

3 kommentarer :

Medea sa...

Lena: saddle shoulder är ju den raka biten från nacken till toppen av ärmen. Contiguous är ett sätt att sticka isatt ärm, uppifrån och ner utan att sticka några korta varv. Kolla in det på ravelry får du se hur det funkar. Hon har ett testprojekt så att man kan testa hur det funkar.

Lena Zolland sa...

Ska bli kul att se färdigt resultat på saddle shoulder.

Lena Zolland sa...

Mycket snygg tunika som sitter fint. Ser att du ändrat ärmarna. Trevlig resa till Paris.