torsdag 23 februari 2012

Garnvinsten

Jag är ju med i bloggen 12 under 12 under 2012 och hade turen att vinna januari månads vinst för mitt slutförda UFO. Idag kom garnet och jag har börjat fundera på vad jag skulle kunna göra av det. Det är 250 gram och min gissning är att det är mellan 800 och 900 meter totalt.
Det står bara på kinesiska på garnet och jag har inte kunnat tyda ut någon om längd på nystanet och det finns inte heller på ravelry. Den orange färgen är samma som i mitt noronystan så kanske kan jag hitta på något med dem tillsammans.

4 kommentarer :

Carola sa...

Grattis! Spännande med sån vinst! Fin färg!

Anna Maria sa...

Grattis till vinsten.
Så trevligt det var att ses på Syfestivalen.

Marika sa...

Verkar passa bra ihop!

Britt sa...

Så bra att du hann få vinsten innan du åker iväg.
Britt