fredag 10 februari 2012

Garn och tygmässa

Idag har vi tillbringat ett antal timmar på L'aiguille en fête som var en stor syfestival i Paris. Jag har ganska mycket bilder att visa men det får bli senare. Ville bara berätta att jag köpt min första härva Madelinetosh Merino Light i färgen Alizarin.
Köpte lite garn från Holst i Danmark också. Ett lammull/bomullsgarn som nog ska bli en sjal. Bilder kommer som sagt senare och nästa helg blir det Syfestival i Stockholm. Det ska bli kul att jämföra de två, både i storlek och utbud.

9 kommentarer :

kråkspark sa...

Då kanske vi ses!

Hamrånge slöjdare sa...

Blir intressant att se bilder därifrån. Vi var några stycken som var på Syfestivalen förra året, men i år blir det inget besök där. Synd för det var mycket att se och handla också!!

Myggan sa...

Idag har jag träffat din "mamsen". Kul att du fick henne att komma och hälsa på vårt stickcafé. Visste du att hon varit klasskamrat med min faster och att hon tillbringat en och annan lekstund "hemma" i Risbro? Och vad lika ni är. =) Jag hoppas att vi får se henne igen.
/Anna

Medea sa...

Vad kul. Jag visste inte att hon varit där även om vi pratat om stickcaféet då och då. Får se om vi kan komma tillsammans nån gång.

Medea sa...

Ja, det vore kul att ses. Jag kommer att vara i Stickas monter, på stickhjälpen och även ha workshop.

Eva i Halmstad sa...

Då ses vi med, om du är där på lördagen och de är du väl =)
Jag ska också hjälpa till lite hos Sticka och så är de ju årsmöte.
Ses om en vecka
Eva

mulliga m sa...

Syfestival i Paris det låter härligt :) Lite senare i vår ska jag till Paris med en "sykompis" (och våra män). Vi är alltid på jakt efter tygaffärer. Har du några tips?

Medea sa...

Mulliga M: Jag fick tips innan jag åkte om området runt Metrostationen Anvers. Här har du länk till en karta med en del tygaffärer utmärkta. Det är nära Sacre Coeur.
Jag hann aldrig åka dit eftersom vi åkte till syfestivalen istället men jag rekommenderar det ändå.

Myggan sa...

Jag kan bekräfta att det finns en gata som nästan uteslutande består av tygbutiker i området Monte Marte. Lite nedanför Sacre coeur, om jag inte minns fel. Och riktigt hyfsade priser, för några år sedan i alla fall.
/Anna