tisdag 7 februari 2012

Avklippta fingrar

När mina föräldrar åkte till USA i början av 90-talet fick de höra att man inte kunde ha ringar på sig för att tjuvar skar av fingrarna på en för att komma åt guldet. Så var det inte då och även om mannen verkar lika orolig för tjuvarna i Paris så kanske även det är överdrivet. MEN för att lugna honom och för att han ska kunna ha sin plånbok i säkert förvar har jag sytt en väska till honom att hänga runt kroppen. När jag ändå var på gång blev det en till mig också. Den kommer passa bra som sticktillbehörsväska efteråt.

1 kommentar :

kråkspark sa...

Så tänkte jag innan vi åkte till Istanbul för några veckor sedan och sydde mig en sån påse som du har. När vi kom dit kände jag på en gång att det var överdrivet. Påsen blev liggande i resväskan och stämningen där var abslut den motsatta. Mjuk trevlig stämning helt enkelt. Upplevde inga vassa armbågar eller hotfullt. Jag tror det är så i Paris också!