fredag 27 januari 2012

Snart dags att ta helg


Bar bara in lite ved först. Snart dags att sjunka ner i soffan och sticka lite?

posted from Bloggeroid

3 kommentarer :

Otaliga projekt sa...

Även om det innebär ett visst jobb med ved, så har det ju en otrolig charm.
Trevlig helg.
Sarah

Liisa Ödén Vento sa...

Vilket vackert mönster det blev på din bild med veden! Något att skapa stickning av? Själv är jag nu gräsänka (maken åkte till Paris idag - vad är det med Frankrike???) och jag ska sköta pannan, veden, hästarna, kaninerna, katterna och mig själv själv! Detta blir som det blir - bara det inte börjar snöa och jag måste starta traktorn och ploga mig fram! Ids inte! /Liisa (JEABA)

Hamrånge slöjdare sa...

Det är något visst med eld.När man kan sitta och titta på lågorna och se olika saker!