tisdag 3 januari 2012

Plötsligt händer det

När jag bara fått inspiration av att gå med i UFO-bloggen för att slutföra mina oklara stickningar gick det snabbt och lätt att slutföra första. Trots att jag först inte hittade båda sticktipparna, ett fäste släppte på en lina och garnet inte räckte, blev jag klar redan efter en kort stund. Skööönt!
Första färdiga stickningen för i år.

3 kommentarer :

Iréne JB sa...

Bra jobbat! Skönt att bli av med ett UFO och dessutom få en snygg mössa. Gillar den starkt.

MADE BY K sa...

Första FO! Grattis...och mössan blev jättesnygg :)

Drutten sa...

Fin blev den, skönt att bli av med ett ufo!

Jag har precis stickat min första mössa efter detta mönster (lite hopkok med ett annat mönster också)! Den blev jätteskön! Om du vill se den finns den i min blogg. Nr två är precis påbörjad!