måndag 2 januari 2012

Lättsydd

Blusen var i alla fall snabbsydd. Vet inte riktigt om det är min stil men vem vet vad jag ska gå på för tillställningar under året. Den är otroligt skön att ha på sig i alla fall även om jag nog tycker att knytmojängen är snyggare om den bara hänger ner.
Blusens mönster är ur Ottobre 2/2011 och jag har ändrat till v-ringning istället för högt rundringad.
Jag är med i en utmaning på Stitcher's Guild där man ska sy 11 plagg från 26 dec. 2011 till sista april 2012 och den här blusen plus kjolen jag har på mig är mina första två plagg.
Här är min storyboard över vad jag planerat att sy. Tygerna jag tänkt mig är inskannade och ligger i bakgrunden.

3 kommentarer :

Kattis sa...

Så mycket fint du har tänkt dig att sy!

På min långa lista, med saker att göra någon gång då det finns tid över, där står den fina tunikan med fickor.

mulliga m sa...

Jag gillar din mönsterändring på blusen och jag håller med dig. Det blir mycket snyggare att inte knyta ;-)

Jag kommer ha koll på dig under din SWAP och jag fullständigt älskar storyboards. Jag har flera gånger varit sugen på att gå med i en SWAP, så nästa gång kanske. På min to-do-lista finns tunikan och den ärmlösa klänningen.

Liisa sa...

Läcker! En slipsknut kanske? /Liisa