onsdag 25 januari 2012

Drömmar

För ett tag sedan var vi i Avignon och på väg från det möte vi varit på, såg jag den här vackra skylten. Jag hade hoppats på att det var en garnaffär med det var en butik som sålde kläder i trikå. Inget handstickat alltså. Men skylten var fin i alla fall och jag skulle gärna ha en sådan på min garnaffär om jag hade en. Garnaffär alltså.

3 kommentarer :

Sunna sa...

Jag hittade en garnnetto i min stad, lite lustigt skyltat för man såg mest Netto, trodde aldrig det skulle vara garn där men men... det blev dyrt...

Liisa Ödén Vento sa...

Nu tänker jag så här... - Du verkar vara en kvinna som förverkligar det du tänker/drömmer om. Så den där butiken är nog hux flux en realitet. Jag kommer! /Liisa (JEABA ullfärg)

Medea sa...

Jo, Lisa du verkar vara en människokännare. =D
Vem vet vad framtiden bjuder.