lördag 31 december 2011

Slutet

Nu är snart hela Dressember över och jag har lätt som en plätt kommit in i att ha klänning eller kjol hela tiden. Önskar förstås att jag hade fler klänningar men det kommer det att bli framöver för självklart kommer jag att fortsätta på samma vis. Byxor och jeans är nerstoppade i en låda så jag tänker inte börja använda dem igen, på länge, om alls. Det vet jag inte.
Det är kanske inte så chict att stå i sockorna men det viktiga är ju klänningen (eller kjolen). Dagens bild-/er kommer senare.

7 kommentarer :

Pysselfarmor sa...

Vill önska dig Gott Nytt År!

Hamrånge slöjdare sa...

Det är så snyggt med klänning, men mera praktiskt med byxor i vårt klimat!!
Goot Nytt År!!

Anna Maria sa...

Snyggt. Gott nytt stickår.

Medea sa...

"Praktiskt" är ett ord som borde förbjudas. =D Jag önskar er alla ett underbart och kreativt nytt år!

Paradiset Kaos sa...

Gott Nytt År!!!

Anonym sa...

Gott Nytt år till dig med.

Janette Millbom sa...

Det hade ju varit något för mitt chic-löfte :) Jag gillar mer kjol iofs, vilket jag nog bär dagligen, fast mest urtvättade trikåkjolar jag kan ha i träslöjden... Men när jag ser din omlott så får jag nog se till att lägga upp till en, det har jag ju velat länge! Rosa reuma-garn kanske?
GOTT NYTT ÅR