lördag 24 december 2011

Lugnet sänker sig


Sitter framför kakelugnen och njuter. Jag har haft en härlig dag med mina barn, respektive och mina föräldrar. Fick lite garn och böcker men allra finaste julklappen var en inbjudan till min äldste sons bröllop med hans underbara flickvän. Wow, vilken överraskning det blev. Jag blev så glad att tårarna rann en lång stund. Undrar hur det blir i maj. Jag kan ju inte gråta så smink och kläder blir helt förstört då.
Jag önskar er en skön fortsättning på julen.

posted from Bloggeroid

7 kommentarer :

Kattis sa...

Bröllop är kärlek och glädje.
Klart att du kan gråta så mycket som du bara behöver, där och då i maj!

Meadows ever Bleeding sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Emilia sa...

Vilka roliga nyheter! Och Skirt Hexlathon låter som något jag skulle kunna tänka mig haka på!
God Jul!

(Kommentaren ovan var jag som råkade vara inloggad med min mans blogg-id)

Tina sa...

Vad roligt med ett bröllop! :)
En fortsatt god jul till dej från mej!

Paradiset Kaos sa...

Vad roligt med bröllop i maj!!!
Och en god fortsättning på julen!

Otaliga projekt sa...

God fortsättning.
Bröllop låter ju fantastiskt, nu verkar det ju som om du kan fälla en tår eller två själv, annars så brukar min omgivning tala om för mig att jag kan ställa upp som inhyrd "gråterska". Bröllop är jag helt hopplös på... Inte så att jag skäms för att jag gråter men ibland får jag gå undan lite för att inte "dra med mig" fler i fallet.... :)
En sak till som är bra: Du vann hos oss!

Susilull sa...

Vilken julklapp!! Så roligt!!
Önskar dig en God fortsättning på julen med sköna dagar ihop med familjen!