söndag 25 december 2011

Klänning el. kjol vareviga dag

Jo, självklart har jag kjol eller klänning varenda dag även om jag inte visat det här. Det har inte varit så stor variation, det blir inte det när man är ute och jobbar med att köra snöslunga, pulsa i snön för att hämta gran m.m. för då passar jeanskjolen bäst.
Men några bilder får ni här och några kommer senare...
 Försökte få till en snöängel men det syns inte så tydligt på bilden. Tyvärr är den mesta snön borta nu.
Så här blev julaftonsklädseln. Lite rött vill jag alltid att det ska vara och den här gången blev det strumpbyxorna.
Jag trivs väldigt bra med att ha kjol och klänning så fler lär det bli framöver. Tänker inte gå tillbaka till att ha jeans eller byxor alls. Men man vet aldrig. Jag har ändrat mig förr. =)

Inga kommentarer :