tisdag 20 december 2011

Inte lika lätt...

Nu när jag befinner mig i Sverige är det inte lika lätt att variera klänningarna. Visst har jag några klänningar och kjolar även i den svenska garderoben men som sagt, inte såå mycket variation. Men jag ger självklart inte upp utan visar här ytterligare några outfits.
 I lördags blev det ingen bild förrän på kvällen när vi kom fram till Jönköping. Det blev min Snowbird kofta och prickiga klänning, sydd av mönster ur My Image. det var ju trots allt spotty Saturday.
Söndagen tillbringade vi på landet. Hade på mig en av mina "svenska" klänningar under blus och kofta. fler bilder kommer...

2 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Du är så snygg i allt du sätter på dig!!
Man måste ha lite varmare kläder här, så inga sommarklänningar!!

Sunna sa...

jag håller helt med hamrånge, du kan verkligen bära det mesta, ha en underbar julvecka