fredag 2 december 2011

Förvånad

I somras sydde jag en klänning som jag inte blev speciellt nöjd med och av den anledningen inte alls har använt. Inte en enda gång. Men nu när det är Dressember och jag behöver alla varianter av klänningar som är möjligt gav jag den en chans.
Och till min stora förvåning känns klänningen helt okej med en brun kofta och strumpbyxor till. Ska ge mig ut för att försöka hitta några lite bredare bälten att ha till mina klänningar och dessutom behöver jag sy klart några fler. Tror att jag har två tillklippta klänningar som ganska lätt och snabbt borde gå att få klara.
Ha en underbar fredag!

2 kommentarer :

Otaliga projekt sa...

Fredagssnygg så det sjunger om´att!
Klänningen är helt i min smak.

Sunna sa...

den är ju jättesnygg, vilken tur du gav den en chans till