torsdag 1 december 2011

Dag 1

Gissa var vi har varit idag?!
Jo, vi var på IKEA i Avignon och dessutom hälsade vi på en vän som hyrde av oss förra vintern och nu bor i Avignon. Första bilden på Dressember-klänningarna blev alltså tagen utanför IKEA.
Klänningen sydde jag igår av ett tyg jag köpt på marknaden och mönstret är ur mönstertidningen My Image. Funderar faktiskt på att sy någon mer efter samma mönster. Men först blir det kanske något annat.
Räknade mina klänningar och summan är långt under 10 stycken i min franska garderob. Förhoppningsvis har jag några till i Sverige som jag kan använda den senare delen av månaden men nu blir det till att vara uppfinningsrik. Jag ska åtminstone inte ha kjol de första dagarna.

4 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Jag tycker det är så snyggt med klänning, men i min garderob finns ingen. Synd!! Men det finns ju att köpa, för att sy tror jag inte på.

Medea sa...

Visst går de att köpa också!

Missen sa...

Härligt att kunna gå utan jacka i december/Marie

Birgitta sa...

Rolig idé det där med dressember. Blir också lite sugen på att sy mig en klänning - typiskt då att symaskinen är trasig. Måste få iväg den till symaskinsdoktorn.