söndag 13 november 2011

Garnsortering

Delar av min garnskatt finns i det här skåpet.
Nu har jag plockat ut och in allt för att se om jag kunde hitta ett nystan Bengale till men det gjorde jag inte. Men jag ändrade om ordningen lite i alla fall.
 Det här är nog min favoritdel just nu. Som vanligt visas inte färgerna exakt på min skärm men de är åt det lila hållet i alla fall.
Nu ska jag och mannen strax gå på det vackra sommarvädret (enligt svenska mått mätt) Markisen är nerrullad och jag tänker gå barfota i skorna.

4 kommentarer :

kråkspark sa...

Det ser riktigt tjusigt ut med alla färger! Jag har precis slutat med att ha allt i hyllan så där. Det blev opraktiskt när man skulle ha just det som ligger längst ner. Allt trillar ju ut. Är numera ordentlig och förvarar allt i boxar med lock. Visst, en nackdel med det är att man ser ju inte allt och man måste öppna boxen för att se ordentligt.

Hamrånge slöjdare sa...

Jag blir avundsjuk, både på garnet ocg ditt sommarväder! Jag vill också gå barfota i skorna!!!

Ett nystan.. sa...

Oj oj oj, vilket härligt garnskåp du har och fullt med garn är det också. Blir så avis. Det där är min dröm, att sitta i soffan och bara kunna kolla på alla färger, och fundera ut vad man ska göra näst. Eller att bara få möblera om i det.

Otaliga projekt sa...

Åhh, det är ju så en garnskatt ska se ut! Inte ett nystan här och två där....