söndag 13 november 2011

Coquille

Det blev riktigt bra trots att jag fick skarva in lite mörklila drops silke-tweed i slutet. Om jag hade använt något mindre stickor hade kanske norogarnet räckt men jag gillar det lite glesa utseendet så jag är supernöjd hur som helst.

4 kommentarer :

Susilull sa...

Den blev kanonfin!! Snyggt att den är glesstickad och lite "rufflig", att du skarvade med ett annat garn syns iaf inte på bilden.
Förstår att du är nöjd!

garnlivet sa...

Härlig och kanonfin. Jag gillar det lite ruffa utseendet som blir när man sticckar lite glest.
Vad bra att du hittade ett annat garn att skarva med.Det kan ju ibland bli problem när garnet inte riktigt räcker. Jag har en nästan klar sjal som det fattas yttepytte garn till och som jag inte vet hur jag ska göra klar.

Missen sa...

Kanonfin, jag kan bara hålla med de andra att det är fint med lite glesare./Marie

Lena Andersson sa...

En verkligen super läcker sjal.