söndag 9 oktober 2011

Mormors spetsar

En sådan här duk skulle jag kunna tänka mig att göra av en massa små virkade dukar. Visst är det fint?!
Har förresten sett det här fina på samma tema också...

11 kommentarer :

Ett nystan.. sa...

Ja, va fint! Nästan så man ska rota fram några av farmors gamla virkade dukar.. hmm, om jag nu sparat dom.

Ulla sa...

Gillar idéerna.

Lev Vackert sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning till dig ;)
För det gäller att vara ute i god tid- Och du kan ju göra så mycket fint!
Under december månad (ja alla adventshelgerlörd och söndag 10-18) kommer vi att i LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger (första advent finns bara ute platser lediga), mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

Chris B sa...

Härligt,när mormors
spets & dukar,får ett
nytt liv.

Gilla sa...

Nu fick jag en kick av vad jag kan göra av alla mina gamla spetsdukar. Jag har virkat åtskilliga i mina dar, men de blir inte använda längre. Det var ett bra tips!

Gilla

Anelma handarbetar sa...

Härlig idé!

Jenny sa...

Inspirerande! Jag har massor med smådukar som jag fått av en släkting, det skulle kunna bli lite sånt av det. Tack!

Madeleine sa...

Snuskigt snyggt, rent ut sagt :)

ileanak sa...

Hej! Vad bra ideer du har ! De små spets dukarna ser väldigt bra ut så på en bord eller hängande.Jag älskar sådana små spets du kan kolla in på min blogg som handlar just om spets (point lace mest men inte bara...) du är välkommen!

Iréne JB sa...

Önskar verkligen att jag hade en massa smådukar. Har förutom dina bilder sett både lampor och klänningar/kjolar av hopsydda dukar. Helt underbara!

PetraO sa...

Underbart vackert!