tisdag 4 oktober 2011

Lite nytt

Kunde inte låta bli att lägga upp till ett par handledsvärmare i mitt nya alpagagarn. Undrar förresten varför det kallas alpaga och inte alpaca?
La upp med Twisted German Cast On, samma som Stickas mysteriesockar är upplagda med.
Lätt att göra och väldigt elastiskt. Får se om det blir en virkad eller stickad kant runt handleden senare men nu ska jag gå och lägga mig. Blev plötsligt väldigt trött.

6 kommentarer :

Anonym sa...

Fina!
Djuret heter väl Alpaga på franska? De har väl kanske inte K-ljudet på den platsen i ett ord med de bokstäverna som grannar eller nån av deras andra regler, annars så ligger bokstäverna K och G rätt nära i munnen. kan vara därför?

Hamrånge slöjdare sa...

Vilken vacker färg!

Meta sa...

Mitt i allt stickande önskar jag dig inspiration till att knyta om till den där rosengången. Visste inte att du vävde! För varje väverska jag kommer i kontakt med i bloggvärlden blir jag glad. Roligt!

Medea sa...

Meta: Jag har inte vävt på länge men vävstolen tar upp halva arbetsrummet och bara väntar på att få jobba lite. =D

Meta sa...

Du vet hur lycklig den skulle bli om den kom i rörelse!! och kanske du med:)

Medea sa...

Jo, det är sant Meta. Jag får planera in en nystart!