söndag 16 oktober 2011

Förväntan

Börjar verkligen längta till kommande helgs stickevent, som ordnas av Risbrogäddorna Carin och Anna. Det ska bli så kul att lära känna en massa nya människor där jag "känner" vissa genom deras bloggar. Bokade just massage som jag får under tiden vi är där. Behöver verkligen bli av med en massa spänningar i kroppen.
Det är förresten första gången jag åker på ett stickevent. Den här gången är det så nära att jag inte känner att jag tar för mycket tid från barnen. Restiden är minimal och förresten bryr de sig ändå inte om mig på lördagkvällarna.

4 kommentarer :

Missen sa...

Ja det skall bli kul och träffa nya och gamla bekanta, jag har sådan tur så min dotter åker på sitt läger och jag på mitt/Marie

Otaliga projekt sa...

Jag förstår att du ser fram emot det, det verkar ju vara en mycket trevlig tillställning.

Ullfull sa...

Jag längtar också, det var så kul förra året. Träffa "gamla" och ny bekanta. Syns till helgen!/Anita

frisky frog sa...

Jag kan bara hålla med. Superroligt att träffa "gamla" gäster igen och härligt med nya bekanskaper IRL. Lite pirrigt är det allt eftersom vi bytt ort (och lokal) och ökat antalet gäster.
Vi ses snart!