tisdag 30 augusti 2011

Var ska jag börja?

När jag gått min promenad tänker jag klippa till en hög kläder av de fina tyger jag köpte när jag var i Sverige och eventuellt även av några jag har i tyghyllan.
Viktigast just nu är linnen och t-shirts men i senaste Ottobre finns både tunika, kappa, morgonrock, kofta och raglantröja som jag gärna vill sy. Men det är väl bäst att jag tar lite i taget.

9 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Syr du så mycket själv? Jag blir verkligen imponerad! Jag har inte sytt mycket sen barnen växt upp. Ska bli intressant att se din kollektion sedan!

Anette L sa...

Visst var det mycket fint i senaste Ottobre! Jag tror jag vill börja med denimtunikan, men jag skulle behöva en lite stramare klänning. Bara att välja och vraka ;o)

Myggan sa...

Härligt att sätta tänderna i!
/Anna

TvåÄndsStickan sa...

åh vad mycket fina kläder det fanns att välja på.¨förstår ditt dilemma :-)

Tina sa...

Alltså, nu måste jag prenumerera på Ottobre. Den finns inte i affären ännu... kan snart inte vänta längre!

Anna sa...

Hej jag har tittat i tidningen jag med och vet inte vad som blir det första mönstret att prova. Ska bli kul att se hur du väljer.

kråkspark sa...

Jag tycker den där tunikan som är nästan i mitten verkar himla praktisk och skön. Och klänningarna till vänster var ju jättefina. kanske man ska slå sig på att sy en klänning till hösten.

Medea sa...

Jo, tunikan i mitten med stora fickor ligger högt upp på min lista. Tyget är framplockat och det är bara mönstret som ska ritas.
Visst är klänningarna fina också!
Klart du ska sy dig något i höst.

Anonym sa...

Å snääääällla, om du får lite tid, har du lust att rita av nr 3 på övre raden åt mig? Hittar inte tidningen här hemma :(

Kram från sysugen Sis