tisdag 9 augusti 2011

Dags för hälen


Det är kul att jag fått flyt på tvåändsstickningen. Jag vågade tom byta ut stålstickorna mot mina knitpro. Jag håller inte stickorna så hårt längre och tror därför att det kommer att fungera. Det gör att jag dessutom kan ha sockorna som flygstickning idag. Stålstickorna får jag packa ner i incheckade väskan. Dags att packa det sista...

posted from Bloggeroid

6 kommentarer :

Elin sa...

Går det bra att flyga med trästickor? Är det likadant med Knit Pros rundstickor? Jag ska flyga till Israel i oktober och funderar redan nu på hur jag ska lösa underhållningen på resan :-) Har aldrig vågat mig på att ta med stickningen tidigare av rädsla för att behöva lämna den kvar på flygplatsen.
Elin

Medea sa...

Jo, det fungerar bra med knitpro-stickor i alla varianter. Jag har inte flugit till Israel men många andra länder och det har aldrig varit några problem. Även Clover virknålar fungerar bra om man vill virka.
Klart du ska ha minst en stickning med som "underhållning" och tidsfördriv.

Anna Maria sa...

Så fina de blir. Bra att det funkar med trästickorna.

Otaliga projekt sa...

Tack snälla, jag är snart klar (eller rättare sagt - det ena garnet är slut) och nu ska jag försöka få till en liten kant att avsluta med.
Välkommen hem! Eller hit kanske det heter...;)

Hamrånge slöjdare sa...

Det är roligt med tvåändsstickning.

Zandra sa...

Det blir jättefint! Önskar jag hade tålamod till tvåändsstickning men icke....