lördag 30 juli 2011

Nr.2


Förde över sockorna på en rundsticka för att ha koll på att garnet ska räcka. Snart får jag börja med hälen.
Sitter i värmen på innergården och lyssnar på ljudboken Någon sorts frid.
posted from Bloggeroid

3 kommentarer :

disa sa...

Det låter myspysigt! Själv sitter jag på balkongen och stickar medans jag lyssnar på ljudboken "Vikingasilver". Den är bok nummer två i en triologi. =)

disa sa...

Jag brukar svara på min egna blogg, men nu svarar jag här istället denna gång. Jo, jag torkar dem på en plåt med bakplåtspapper i 40 grader. Det tar rätt många timmar. Jag torkar dem tills de är hård och torr och när de svalnat lägger jag dem i burk med lock.

Samma sak gör jag med hallon, smultron, jordgubbar, äpplen, kantareller, chili mm. Men sånt som är större än blåbär skär jag så det inte ska ta evigheter att torka. Blad och sånt torkar jag på flata korgar i rumstemperatur där inte det finns någon sol alls. Lycka till! =)

Medea sa...

Tack snälla Disa!