lördag 16 juli 2011

Lavendeldoft

Jag klippte av alla blommorna på min lavendel för att se om den kunde se lite mer friserad ut och så sydde jag en liten påse och stoppade i alla blommorna i. Det luktar jättestarkt men trevligt på nåt vis. Får se om lavendelbusken blir finare nu annars köper jag en ny på marknaden efter sommaren.

4 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Lavendel luktar ju så gott! Hoppas blommorna tar sig.

Iréne JB sa...

Klipper alltid ner min lavendel på våren när den ser ruggig och ful ut. Sedan tror jag inte att det ska bli något av den, men nu står den där ute, grön, tät och blommande. Doftar underbart varje gång jag stryker med handen över den.

Metta sa...

Klipper också ner min lavendel varje vår och till sommaren blir den som en stor buske med blålila blommor som doftar härligt.

Kamel Juvel sa...

Jag har också planer på lavendelpåsar, men roligast är att använda det i mat & bak. Lavendel är oslagbart tillsammans med vit choklad! I afton blev det smördegsbakelser med persikor, (skånskodlad) lavendel och vit choklad. Och en kula vaniljglass.