lördag 2 juli 2011

Inspiration

Hos Kråkspark fick jag en inspirationskick när jag såg de klänningar/tunikor som hon sytt. Redan i våras ville jag sy Malinka-look-a-like-klänningar men det blev inte av. När symaskinen gick sönder kom jag inte igång igen trots att den blev lagad.
På bilden ser ni Kråksparks fina tunikor och i bakgrunden min redan tillklippta klänning i blekrött och vitt. Nu är det bara att se hur det blir med sömnaden när det är så mycket annat som ska hinnas med och mycket folk på besök.

2 kommentarer :

Myggan sa...

Nu gav du mig lite inspiration också. Här är det lite halvdant väder idag, att sitta vid symaskinen skulle passa perfekt.
Hoppas att du får lite tid för dig själv och dina tyger också.
/Anna

kråkspark sa...

Kul att du uppskattade mina tunikor! Det ska bli spännande att se dina när de är färdiga. Sitter nu på Lofoten och stickar "Fanan" på norska som du inspirerade mig till i våras, samtidgt som jag beundrar den helt makalöst fantastika utsikten.