tisdag 26 juli 2011

Inspiration på paket

Idag gick jag till posten för att hämta ett paket som brevbäraren inte lyckats få i brevlådan. Och till min stora lycka var det vinsten från Onicas äventyr. Jag fick två superfina nystan grönt garn i 70% silke och 30% cashmere.
Garnet sa att det vill bli en Laminaria och jag ska strax kolla om det är möjligt att det räcker. Kanske är det nu inspirationen kommer tillbaka.
Jag fick också en ljudbok, Å andra sidan av Marian Kayes, som jag ska rippa för att kunna lyssna i min telefon. Det passar väldigt bra eftersom jag läste ut Änglavakter igår och inte hunnit starta på någon ny bok än.
Tack snälla Veronica för den superfina vinsten!!

4 kommentarer :

Iwona sa...

Grattis till vinsten! Har samma garn hemma i rosa och vitt, men har inte stickat ännu i det. Spännande att se vad kommer du att tycka om garnet:) Väntar på din Laminaria:) Ha en skön dag!

Maritas Maskor sa...

Grattis! Det var en kanonvinst!
Både att lyssna på boken och sticka av de härliga GRÖNA nystans måste kännas fint :)

Emmas dagar sa...

Härliga garner!
Jag har precis stickat färdigt en Echo flower shawl(den påminner ju om Laminaria) i mitt gröna silkegarn som jag köpte på mässan i Jkp, där vi sågs. Den blev väldigt fin.
Din Laminaria kommer att bli väldigt fin, hoppas garnet räcker :-)

Veronica sa...

Va bra att paketet kom fram till slut. Va bra att du tycker om det =)