onsdag 27 juli 2011

Fina prickar

På promenaden såg jag fina prickiga och blommiga muggar och kannor. Synd att jag inte behöver mer porslin, annars skulle jag nog slå till.

5 kommentarer :

mary-ann sa...

åh va mycke fint...

Lena Selberg Zolland sa...

Tusen tack för en helt underbar vecka hos er och den fina studion. Vi är mycket nöjda med allt. Nu följer jag dina bloggar och mest intressant just nu för mig är Medeas värld. Jag blir verkligen imponerad av alla fina hantverk, stickat som sytt. Kram från mor och döttrar.

Hamrånge slöjdare sa...

Det är ju det som är tråkigt när man ser något man skulle vilja ha, skåpen är ju fulla allaredan!!

Kerstin sa...

Älskar prickigt porslin synd man inte var där! // Kerstin

miaring sa...

Behöver?? Vad har det med saken att göra?? Haha, kram Mia