onsdag 8 juni 2011

Lite flärd

Började på en ny bok igår, Vickis vintagebutik. Jag gillar tydligen böcker som utspelar sig i butiksmiljö. Den handlar förstås även om relationer men även mycket om vintagekläder.
En annan bok på ungefär samma tema är En liten hattaffär på hörnet av Marita Conlon-McKenna. En lättsam bok som också den utspelar sig i en butik. För att komplettera butiksböckerna lägger jag till en jag läste för länge sedan och som jag gillade då. Det är Brev till en bokhandel : 84 Charing Cross Road av Helene Hanff.
Se andra böcker jag läst under fliken Lästa böcker i menyn.

3 kommentarer :

missen sa...

brev till en bokhandlare är en av mina favorit böcker. Jag älskar den och gav ofta bort den när den fanns i serien en bok för alla/Marie

Chris B sa...

Boken, En liten bokaffär om hörnet
läst den 2 ggr rek den, Chris b

Ankie sa...

Härligt att få lite boktips!
Ska kolla om mitt bibliotek har Brev till en bokhandlare.
Har precis läst ut Vickis Vintage butik och den är ju bara så underbar,