fredag 10 juni 2011

Fredagsfix

Ibland vill det sig inte riktigt. Min "Fritt etter fana" som jag blev stormförtjust i när jag först såg den, blev inte alls som jag tänkt mig i tretrådigt garn. Dessutom var skillnaden för liten mellan det ljusgrå och vita garnet till ränderna. Den stickningen får gå till de ej färdigstickade projekten. Den röda i silketweed höll på att hamna i samma hög men kanske ska den få en chans till. Den blev inte så som jag först tänkt men kanske kan det bli snäppet bättre.
Idag ritar jag sjalmönster men jag vet inte om jag får ihop diagrammet riktigt som jag tänkt mig. Jag ska rita om det på datorn så får jag se. Tänkte ha just den sjalstickningen som flygstickning i morgon kväll om jag blir klar med mönstret.
Hoppas att ni får en skön fredagskväll!!

Inga kommentarer :