lördag 18 juni 2011

Dagens fynd

Jag och Sanna åkte till loppis en sväng och utan tanke på att jag skulle köpa något. Men jag hann inte mer än in genom dörren förrän jag hittade fem söta kaffekoppar. De skulle kosta 20 kr och jag slog till. Säljaren visade att hon hade en korg med en hel kaffeservis till och om jag köpte alltihop fick jag det för 50 kr. Och det var inte alls svårt att bestämma sig.
När jag packat upp allt visade det sig att jag fått fem av den här koppen...
...fem av den här...

 ...och tolv stycken av den här med assietter, kaffekanna, sockerskål och gräddkanna. Den här kaffeservisen ska till huset på landet och de andra får stanna i stan tills vidare.

4 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Vilka härliga koppar, och vilket pris!! Just den modell jag tycker det är godast att dricka ur. Ett fynd!!

nattugglan sa...

så himla söta alla.. men den första koppen tyckte jag "bäst om"..Billigt oxå..om man tänker i euro så blir det ´ca 5 euro,,o det skulle kanske 2 st koppar ha kostat här på loppis...så det va ju ett fynd för dej!!!

Blenda sa...

Jättefina, vilket fynd! Gillar särskilt den med assietterna, kanske för att jag inte dricker kaffe själv och inte skulle ha någon direkt användning för kopparna... :-D

Ha en fortsatt bra helg!
/Blenda

Annelie sa...

Vilket fynd!
Jag älskar att dricka kaffe i just sådan koppar.
Det smakar så mycket bättre!

Idag regnar det här i Jönköping/Huskvarna eller hur? Funderar på hur det ska bli med morgonpromenaden, får nog ta fram regnstället ;)!