onsdag 4 maj 2011

Dags att shoppa loss

Fick ett tips från Helen om en garnfestival här i Frankrike nu i sommar och dit kommer Ysolda Teague. Gissa om jag här sugen på att åka dit? Blogg med info.
Det kommer att vara massa försäljning av garn och då "behöver" jag nog också köpa lite. OM jag kommer dit vill säga.
Så länge kan både ni och jag surfa runt på franska garn-nät-butiker:
Kntting-in-France.net har både garn från Chili Gredelin och islandsgarn m.m.
Tricotin.com har bl.a. garn från KnitPicks, som jag har hört inte säljer i Europa...
Laine et Tricot har också islandsgarn och garn från massor med andra leverantörer.

Hittade även en fransk mohairgarnsidaHar inte hunnit kolla om de säljer garn...

4 kommentarer :

Tina sa...

Här kan du köpa KnitPicks garner http://www.greatbritishyarns.co.uk/index.html
Men dom har ju inte hela sortimentet... ;)

Medea sa...

Jaha, där ser man. Två ställen att köpa knitpicks garner i Europa alltså. Minst. Troligtvis finns det fler ställen. De har väl antagligen ändrat sig.

kråkspark sa...

Tack för tipset! Vi ska förmodligen till Frankrike i sommar. Till Bretagne och jag har sett att där finns en alpackafarm! Det ska bli kul att besöka! Vet du nåt mer textilt i just Bretagne som kan vara besökvärt? Och var är mässan?

Medea sa...

Garnfestivalen är i Lot som ligger ca 35 mil nordväst om Arles, där jag bor, och ca 14 mil norr om Toulouse. Jag har inte varit i Bretagne än, så jag vet inte vad man kan upptäcka för fint där. jag har trots allt nästan 100 mil dit. ;-)