fredag 27 maj 2011

Contiguous Set-In Sleeves

Det finns inget stopp på hur mycket nytt man kan lära sig. Dagens nya sak för mig är ett nytt sätt att sticka "isydd ärm" uppifrån och ner, utan att plocka upp maskor eller sticka en del i taget. Jag har bara börjat testa men det är mycket intressant att försöka. SusieM heter tjejen som kommit på den nya metoden. På Ravelry hittar du beskrivningen hur du gör.

4 kommentarer :

Stickeri sa...

Jag har funderat i ett par veckor nu på att testa. Men än har jag inte påbörjat nåt. Det verkar väldigt fiffigt, men jag är en aning skeptiskt för att formen ser ut att passa bäst om man har lite sluttande axlar, och det har inte jag.
Jag är nyfiken på hur det går för dig!

Medea sa...

Jag har inte heller sluttande axlar men tänkte ändå testa för att se om det funkar med raka axlar också.
Jag återkommer!

Anna Maria sa...

Ja tänk att man kan lära sig nåt nytt hela tiden.
Visst är det underbart.

Chris B sa...

Hej Efwa,besöker Din blogg ofta
inspererande och kul. Ni får ha en
trevlig kurs och helg. önskar Chris
Har öppnat en blogg och är ny på
detta, kommer att lägga ut efter
hand stickade spetssjalar och egna
alster. Jag design. också smycken.
chrisstickar.blogspot.com.