måndag 11 april 2011

Något att klappa på

Efter att jag lämnat av min resväska i lägenheten tog jag bussen upp till Elmia för att besöka Syfestivalen. Jag hade vunnit min biljett hos Stickamera och var sugen på att se vad mässan innehöll. H var lite besviken efter att ha varit där. Men jag tyckte det var kul att få klappa och känna på garnerna som sedan går att beställa via nätet. Jag ska ju inte ens köpa något garn just nu. =)
Det var många garnbutiker som visade upp vad de har. Både garner av hög kvalitet och, enligt mig, lite sämre...

Jag återkommer med bilder och länkar till de jag tyckte bäst om. Garnet på bilden är ett nystan Zauberball i färgen Cranberries som jag fick av fina Madelene på Karmagarn. Hon tyckte inte att det passar sig att åka hem från en syfestival utan något som helst garn. Jag tackade och blev glatt överraskad. Tack snälla Madelene!!
Jag köpte också kortkorta knitpro strumpstickor 2.5mm. Jag kanske stickar några fingervantar el. bebissockor någon gång och då passar de lite kortare.
Ytterligare en kul grej hände, och det var att jag stötte på Emma. Vi hade skrivit meddelanden till varandra innan att vi kanske skulle ses och plötsligt kom hon fram till mig. Superkul!!

5 kommentarer :

Otaliga projekt sa...

Vilka underbara färger!
Sarah

4U2! sa...

Trevligt med överraskningar!

Hamrånge slöjdare sa...

Vad trevligt att vinna biljett, då måste man ju utnyttja den. Kul att kolla på allt även om man inte köper!

kråkspark sa...

Prova gärna mina foträta bebissockor som du kan hitta på minblogg! De är de enda sockor som sitter kvar på små bebisfötter.

mosteringalisa sa...

Blev också lite besviken på syfestivalen,hade väntat mig lite mer garn...köpte bara lite sockgarn.