fredag 8 april 2011

Aprilväder

Idag åkte vi till stranden och hade det underbart. Solen och luften var alldeles het men vattnet var ganska kallt. Jag gick i till över knäna men sen fick jag nog. Jag älskar detta aprilväder.

3 kommentarer :

Elanit sa...

Jag blev nästan nervös nu när jag skrivit ner syfestivalen! Du kanske hittar massor med kul saker, det kan ju vara att jag bara är gnällig! Det fanns nog två firmor som sålde trikåtyger i alla fall, men det såg mest ut som barntyger, och jag hoppade över det, min dotter kör inte med hemsytt längre... jag vill ju inte att hon skall bli betraktar som udda...!

Medea sa...

Vi får se vad jag tycker. Jag ska i alla fall träffa Madelene från Karmagarn.

Hamrånge slöjdare sa...

Vi har ju verkligen aprilväder. I går både snöade och regnade det, sen kom solen. Ser härligt ut på din strand.