lördag 19 mars 2011

Varmt och härligt

Idag har vi sommarväder i Arles. Fantastisk värme och massor med folk på marknaden. Jag köpte en mörkröd pelargon och en kruka med små rosaröda blommar som jag planterat på terrassen. Jag köpte en basilika också som är planterad i kryddörtskrukan och när jag ändå höll på planterade jag om min hortensia och några lavendel. De sista har fått självbevattnande krukor så att de inte torkar ut så lätt när hettan kommer.
Som ni ser på bilden har jag köpte lite mer tyg. Ett blommigt, tunt bomullstyg med samma mönster som ett jag köpte i augusti. Då med grå botten. Det svarta med benvita prickar är i trikå. Får se om det räcker till en klänning.

3 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Det låter härligt med sommar, här får vi vara glada om det blir lite vårlikt!

Synnøve. sa...

Det lät så skönt med lite sommar....
Speciellt när man ser termometern, 10 minus och en meter snö utanför fönstret...

Blir fint det där du ska sy.

Ha en skön söndag nu.
Kramen Synnöve.

Otaliga projekt sa...

Det måste vara flerdubbla vårkänslor hos dig. En ljuvlig vårig kofta, fint varmt väder, och blom- och planteringsprojekt.
Låter härligt!
Sarah
P.S. har mailat ang stickmaskinen.