fredag 25 mars 2011

Steekar i solen

Jo, jag både steker mig själv i solen och steekar. Eller rättare sagt klipper upp min Stjärnhopsjal. Jag tänkte dessutom göra en liten tutorial på hur du gör när du virkar och sen klipper i stickat.
Vi tog bilder under tiden jag gjorde virkade och klippte och när det bara blivit skugga på terrassen ska jag gå in och klä på mig och fixa ett inlägg om att klippa upp i stickat.
Sol'ong

2 kommentarer :

Alexandra sa...

Vad duktig du är & det är så bra när man kan dela med sig av sina tekniker =) Eloge till Dig! Jag har klippt i stickat en gång, på kurs i att sticka med två färger, stickade en liten tub som det sedan virkades två kanter i & som sen klipptes upp - men det tar nog ett tag till innan jag klipper i ett större projekt =) Blir spännande att se dintutorial samt sjalen hur den förändras. Må gott!

Hamrånge slöjdare sa...

Härligt att få steka sig i solen!