fredag 18 mars 2011

Spänningen stiger

Nu är det bara kanterna runt halsringning och framkanter kvar. Sedan blockning förstås. Den här koftan kommer  förändra sig mycket genom blötläggningen, nästan lika mycket som en sjal förändrar sig. Ser fram mot att kunna ha den på mig. Det blir fem knappar och jag kommer nog bara knäppa de översta och ha resten av koftan öppen. Då kanske jag kan ha den några gånger till innan värmen blir för hög här i Provence. Tänker att jag ska sy en klänning eller kjol som kan passa till den och kanske jag får användning av den ett tag i Sverige.

7 kommentarer :

Tant Kofta sa...

Så fin den ser ut att bli.
Den rosa färgen är din.
Med hej fr. Tant Kofta

Alexandra sa...

Vad fin den blir! Trevlig helg =)

Susilull sa...

Den ser ut att bli kanonfin! Härlig färg!

Skarvtjärns Greta sa...

Superfin. Om det kan vara till glädje kan jag berätta att det snöar för fullt. Lastbilarna har fastnat på vägen och det är kaos, i den lilla skalan, här i Hälsingland

Mona sa...

Ljuvlig färg. Och fin blir den!!

mary-ann sa...

den blir jättefin :))

metamorphosis sa...

Åh, spännnade att se förvanlingen efter blockningen!

...och lite avis blir jag allt, att fundera i banor kring att inte kunna ha en kofta för att det är för varm?! Redan nu?!
Jag tror bestämt att Provence är stället för mig! *ler*