tisdag 1 mars 2011

Spänningen stiger

Nu har jag maskat av alla maskorna på min Shetland Triangle Shawl med superelastiska avmaskningen som jag hittat på billigt-garn.net. Fördröjd avmaskning heter den och den är verkligen superelastisk. Perfekt för sjalar och allt annat som behöver vara extra töjbart.
Nu ligger sjalen i blöt och det får den göra över natten. I morgon bitti ska jag spänna ut den med mina nyinköpta svetstrådar och sen hoppas jag att den torkar snabbt för runt klockan 13 i morgon åker jag mot flygplatsen för vidare färd mot Sverige via London.
Men nu ska jag sova min skönhetssömn och drömma om nya stickningar. Kanske i flamingorosa garn...

2 kommentarer :

Emmy sa...

Mmm. Shetland triangle är ett av mina favoritmönster. Den kommer att bli så fin när den fått ligga isträckbänken lite :)
Får man fråga vart du har köpt svetstrådar att spänna ut den med?

Medea sa...

Jo, den blir nog jättefin. Jag köpte mina svetstrådar på ett byggvaruhus här i Provence. Men jag tror nog att det finns på vilket byggvaruhus som helst i Sverige också.
Jag ska kolla lite när jag kommer dit nu också, (håller på och packar)