torsdag 10 mars 2011

Mormor Sigrid

Jag har tidigare berättat om att min mormor gav mig sådana här grytlappar och jag bad henne att hon skulle lära mig hur man gjorde. Då var jag 10-11 år men hon svarade att hon kunde göra det åt mig. Men sen dog hon när jag var tolv och jag fick aldrig lära mig. Nu vet jag hur man gör och jag har gjort några stycken även om jag har gett bort dem. Nu börjar de här, i alla fall den rosa, ge med sig så jag får nog tillverka några nya snart.
Smart förresten med hanken på mitten som det är på den gröna. Såå ska jag nog göra mina.

Det här inlägget skrev jag i går kväll och nu när ni kan läsa det sitter jag strax på flyget mot London. Äntligen är det sista gången jag behöver flyga via London. I slutet av mars börjar Ryan flyga direkt till Marseille igen.

4 kommentarer :

HandMade sa...

Hej! Läste igår att Norwegian ska börja flyga GBG-Nice också! Det är väl ett bra alternativ? Vi funderar på att åka ner dit i sommar. Eller tillbaks till Alsace (jag bodde där tidigare). Vi får se!

4U2! sa...

I luften du är ... samma luft jag andas in och tänker: skönt jag slipper ... flyga är inte min grej :)

Hamrånge slöjdare sa...

Jag skulle gärna följa dig! Men det är inte så tokigt här heller nu. Fast idag har vi aprilväder med sol,regn snö och blåst.

Medea sa...

HandMade: Jo, jag såg Norwegians nya turer. Verkar bli hyfsat bra priser och Landvetter ligger närmare Jkpg än Gbg City. Bättre för mig även om jag får åka tåg dryga 2 timmar från Nice.