måndag 28 mars 2011

Mer färgat garn

När jag ändå höll på att färga härvade jag sju nystan Silke-tweed som jag haft i samlingarna sedan 2008. Det har aldrig riktigt passat eftersom det varit i en petroleumgrön färg. Lite för blå och kall. Men nu färgade jag över det med brilliantgul och vips fick det en grön färg som jag gillar mycket bättre. 
Bilden nedan är före färgning.
Får se vad det blir av det nu när det passar bättre.

5 kommentarer :

Tina sa...

Färgning är så roligt. Fint blir det också! :)

Iwona sa...

Så fint!

Metta sa...

Vilken lyckad färgning! Spännande att se vad du ska sticka av garnet.

Skarvtjärns Greta sa...

Och det blev ju bra. Kul. Jag har börjat sticka först och färga sedan. Det är också kul

Hamrånge slöjdare sa...

Den färgen blev ju väldigt fin. Kul att färga.